Himmelska sessioner med Videgård

Mannen, myten, legenden Erik Videgård har lämnat byggnaden. Åtminstone gallerian på Stureplan. Konceptet i Sturegallerian som tidigare beskrivits av Videgård själv, som en respektlös tolkning av matlagningstekniken Nikkei, har nu skrotats till förmån för "The Facing Heaven Sessions" och det kinesiska Sichuanköket.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsidan eller facebooksida.
Varför går jag hit? Du vill få en glimt av en kultförklarad kocklegend.
Pris: 400 kr (lite dyrare). Lunch 165 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Sichuan Hot Pot - en eldigt doftande gryta där gästerna tillagar utvalda råvaror i smakrik buljong.
Bra att veta: Mycket smak och Sichuanpeppar. Håll i hatten.
Lokal: Mellanstor
Vad tycker andra? Betyg 4 av 6 i SVE jan -19. Betyg 4 av 5 i DN nov -18. Betyg 8 av 10 i Di Weekend nov -18. Betyg 4 av 5 i Allt om Stockholm nov -18.
Vin och dryck: Vitt, rött, öl och Drakbrunns-te. Baijiu, kinesiskt starksprit med drag.
Antal viner på glas: 26
Extra information: Här finns även en sk magborstare på dryckessidan för dig som behöver.
En sak till: Boka i god tid. Populärt.

Nu blir det middags-pop-up för hela slanten, i en strävan att hitta tillbaka till de gastronomiska rötterna enligt kocken själv. Här serveras utvalda smårätter från regionen tillsammans med Sichuan Hot Pot - en het gryta där du som gäst är med och drar ditt strå till matlagningstacken.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-51942272


Öppettider

Stängt
månons
17:00 – 23:00
lunch
11:00 – 15:00
tor
17:00 – 24:00
lunch
11:00 – 15:00
fre
11:30 – 24:00
lunch
11:00 – 15:00
lör
17:00 – 24:00


City

Brahegatan 4 , 11437, Stockholm



Restauranggrupp

Stureplansgruppen


Videgård

Brahegatan 4

Till toppen