Himmelska sessioner med Videgård

Mannen, myten, legenden Erik Videgård har lämnat byggnaden. Åtminstone gallerian på Stureplan. Konceptet i Sturegallerian som tidigare beskrivits av Videgård själv, som en respektlös tolkning av matlagningstekniken Nikkei, har nu skrotats till förmån för "The Facing Heaven Sessions" och det kinesiska Sichuanköket.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsidan eller facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Du vill få en glimt av en kultförklarad kocklegend.
Pris: 400 kr (lite dyrare). Lunch 165 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Sichuan Hot Pot - en eldigt doftande gryta där gästerna tillagar utvalda råvaror i smakrik buljong.
Bra att veta: Mycket smak och Sichuanpeppar. Håll i hatten.
Lokal: Mellanstor
Vad tycker andra? Betyg 4 av 6 i SVE jan -19. Betyg 4 av 5 i DN nov -18. Betyg 8 av 10 i Di Weekend nov -18. Betyg 4 av 5 i Allt om Stockholm nov -18.
Vin och dryck: Vitt, rött, öl och Drakbrunns-te. Baijiu, kinesiskt starksprit med drag.
Antal viner på glas: 26
Extra information: Här finns även en sk magborstare på dryckessidan för dig som behöver.
En sak till: Boka i god tid. Populärt.

Nu blir det middags-pop-up för hela slanten, i en strävan att hitta tillbaka till de gastronomiska rötterna enligt kocken själv. Här serveras utvalda smårätter från regionen tillsammans med Sichuan Hot Pot - en het gryta där du som gäst är med och drar ditt strå till matlagningstacken.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-51942272


Öppettider

Stängt
månons
17:00 – 23:00
lunch
11:00 – 15:00
tor
17:00 – 24:00
lunch
11:00 – 15:00
fre
11:30 – 24:00
lunch
11:00 – 15:00
lör
17:00 – 24:00


City

Brahegatan 4 , 11437, Stockholm



Restauranggrupp

Stureplansgruppen


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://videgard.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Videgård

Brahegatan 4

Till toppen