Kulinarisk mix i hemmastudion

Adam Dahlberg och Albin Wessman har byggt om sin matstudio till fullfjädrad restaurang. Hyllningskörerna har inte låtit vänta på sig – det här är en av stans absoluta toppkrogar.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Stans mest spännande kockduo har laddat om med nytt succékoncept.
Pris: 895 kr (dyrare).
Typiska maträtter: Kammussla med zucchini, mandelmjölk och ängssyra. Vaktel med brynt lök, majs, rökt soja och polenta.
Bra att veta: Måltiden kostar alltid 795 kr och består av fem serveringar. Efter de inledande snacksen väljer gästen själv ur menyn.
Lokal: Liten, trångt och mysigt
Vad tycker andra? Betyg 9 av 10 (mat) i Di Weekend Juli -17. Betyg 5 av 5 i DN september 2016. Betyg 6 av 6 i SvD oktober 2016.
Vin och dryck: Lång och initierad vinlista.
Extra information: Några platser varje kväll är vikta åt drop in-gäster.
Antal sittplatser: 50
En sak till: För att få bokningen godkänd måste man skicka in sina kortuppgifter och acceptera att krogen drar 1000 kronor från ens konto om man avbokar senare än 48 timmar innan.
Tags: Foodie

"Vi vill skapa en restaurang som påminner om det vi själva söker när vi går ut och äter. Det ska vara levande, stökigt och lättillgängligt" säger den dynamiska duon Adam och Albin själva om sin krog. I deras tolkning betyder det avslappnad fine dining med nordisk grundton och virtuos fingertoppskänsla för råvaror och smakkombinationer. Trots att man numera hör hemma i lyxsegmentet är känslan fortfarande lika hemma-hos-mysig som under matstudiotiden.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-4115535


Öppettider

Stängt
månlör
17:30 – 24:00


Östermalm

Rådmansgatan 16, 11425, StockholmTips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://adamalbin.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Adam/Albin

Rådmansgatan 16

Till toppen