Hålet i väggen är en riktig förortspärla
Bar Libertin är en liten mat & vinbar i Aspudden som startade sommaren 2022 och drivs av Louice Nilsson, Lucas Lagergren och Viktor Nyman, med Tom Falk som kökschef.
Förädlad comfort food är matinriktningen. Menyn bjuder på en stor variation av mellanrätter som ofta byts ut.
Förädlad comfort food är matinriktningen. Menyn bjuder på en stor variation av mellanrätter som ofta byts ut.
Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Bar Libertin? Kreativa mellanrätter och ett spännande urval av viner.
Typiska maträtter: Rå kossa, tryffel och vitlöksmajonnäs. Tonfisk, syrlig från lime med fin sälta från några romkorn. Campanelle (pasta) med semitorkad tomat, basilika och grovt riven parmesan.
Bra att veta: Runt fem mellanrätter sägs vara lagom för två.
Vad tycker andra? Betyg 4 av 6 SvD jan -24.
Kök:
Crossover
Vin och dryck: Fokus på europeiska viner med små leverantörer, litet utvalt sortiment öl, en sort är på fat.
Kontaktuppgifter
Öppettider
Öppet
ons–sön
16:00 – 22:00