Restaurangen är permanent stängd.

Giro d'Italia

Efter succén med cykelverkstad i kombination med italienskt café och delibutik har Bianchi Café & Cycles nu blivit fullskalig restaurang på Norrlandsgatan 16.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Bianchi Café & Cycles? Prisvärt och mysigt för såväl italofiler som cykelfantaster.
Pris: 290 kr (medel). Lunch 145 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Handskuren tartar på kalv med kapris, syrad lök, rostat levainbröd och rökt creme fraiche. Porchetta med örtig sallad, rotsellerikräm, steksky, mandel och parmesan. Bakad röding med vit sparris, forellrom och äggkräm.
Bra att veta: Mellanrätter som är rätt stora. 2-3 st för att bli mätt.
Vad tycker andra? Betyg 3 av 6 i SVD jan, -18.
Kök: Italien
Vin och dryck: Välutvald vinlista. Fantasifulla cocktails.
Antal viner på glas: 18
Frukost: Frukost i caféet från 07.30 vardagar.
Lunch: Bra urval rätter från kvällsmenyn samt en dagens special.
En sak till: Det finns också pizzor på menyn.

Cykling blir bara mer och mer populärt i Stockholm. Bianchi är ett av de mer exklusiva cykelmärkena, använt av proffs och kvalitetsmedvetna storstadsmänniskor. Svensk-italienske ägaren och miljardären Salvatore Grimaldi öppnade sitt cykelcafé för några år sedan och har därefter tagit konceptet vidare till Japan och Mexiko. Nu har han slagit sig ihop med hotellkungen Pelle Lydmar och expanderat caféet på Norrlandsgatan till riktig restaurang, givetvis med italiensk prägel.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6112100


Öppettider

Stängt
måntis
07:30 – 22:00
onstor
07:30 – 23:00
fre
07:30 – 01:00
lör
11:00 – 24:00
sön
11:00 – 17:00


City

Norrlandsgatan 16, 111 43, StockholmTips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://bianchi.cafe/restaurangen/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Bianchi Café & Cycles

Norrlandsgatan 16

Till toppen