Kulinarisk mat i Gamla Stan
Med höga ambitioner i köket drivs restaurangen av Björn Fischer, tidigare kökschef på Stadshuskällaren. Fokus på europeisk matlagning med influenser från Asien.
Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Pris:
380 kr (medel).
Lunch 165 kr (medel).
Typiska maträtter: Hängmörad ryggbiff. Persiljerot, picklad röd endiv, märg-crust, vattenkrasse. Lammrostbiff
sparris, vinägergelé, svamp, variation på jordärtskocka, örtsmör. Timjanstekt tupplår
toppmurkla, ramslök, spetskål, svartkål, kålrabbi, parmesan. Eldad röding palsternacka, chili, hasselnötter, zucchini, brynt smör, soja-glaze.
Lokal:
Mellanstor
Kök:
Crossover
Extra information: Systerkrog på Bryggargatan 8 nära Sergels Torg.
Kontaktuppgifter
Telefon
08-7040099
Öppettider
Stängt
mån–tor
11:00 – 00:00
fre
11:00 – 01:00
lör
17:00 – 01:00
sön
17:00 – 00:00