Den franska planeten

Patisserie et boulangerie – mais oui. Saturnus är caféet för den som söker äkta fransk atmosfär, hjärtlig service och gigantiska kanelbullar. Även varma smörgåsar och sallader finns på menyn. Och nu helt nyrenoverat!

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Café och lunchrestaurang med fulländad och avslappnad fransk elegans.
Pris: 230 kr (medel). Lunch 230 kr (lite dyrare).
Vad finns på menyn: Varm smörgås Reuben med pastrami, sauerkraut, picklad gurka, dijonsenap och kaprismajonnäs. Sallad med chèvre chaud, serranoskinka, valnötter och honung. Kalv milanese med citron och tomatsallad.
Bra att veta: Öppnade 2023 efter ett års renovering! Och svaret är ja! Oversize bullarna är så klart kvar.
Lokal: Mellanstor
Lunch: Alltid två-tre vällagade lunchrätter, samt smörgåsar och sallader. Testa även omeletterna.

Café Saturnus är en liten bit Paris vid Humlegården. Här är stämningen kontinentalt smakfull med proffsig personal som inte låter sig köras med. Till skillnad från andra populära caféer i stan behöver man inte dyka som en hök över lediga bord eller paxa platser med jackor – istället möter hovmästaren lugnt och vänligt upp i dörren och ordnar bord medan man köar för att beställa. De legendariska kanelbullarna är garanterat Stockholms största.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6117700


Öppettider

Stängt
månfre
08:00 – 19:00
lör
09:00 – 19:00
sön
09:00 – 18:00


Östermalm

Eriksbergsgatan 6, 114 30, StockholmCafé Saturnus

Eriksbergsgatan 6

Till toppen