Den franska planeten

Patisserie et boulangerie – mais oui. Saturnus är caféet för den som söker äkta fransk atmosfär, hjärtlig service och gigantiska kanelbullar. Även varma smörgåsar och sallader finns på menyn.

Bra att veta! Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Café och lunchrestaurang med fulländad och avslappnad fransk elegans.
Pris: 150 kr (medel). Lunch 150 kr (lite dyrare).
Vad finns på menyn: Varm smörgås Reuben med pastrami, sauerkraut, picklad gurka, dijonsenap och kaprismajonnäs. Sallad med chèvre chaud, serranoskinka, valnötter och honung. Kalv milanese med citron och tomatsallad.
Bra att veta: Ingen bordsbokning.
Lokal: Mellanstor
Kök: Franskt
Vin och dryck: Kaffe, te, lemonad, lättöl m.m.
Extra information: Kolla in golvet! Mosaikkonst på hög nivå.
Lunch Alltid två-tre vällagade lunchrätter, samt smörgåsar och sallader. Testa även omeletterna.
En sak till: Hela stället kan abonneras för privata evenemang.

Café Saturnus är en liten bit Paris vid Humlegården. Här är stämningen kontinentalt smakfull med proffsig personal som inte låter sig köras med. Till skillnad från andra populära caféer i stan behöver man inte dyka som en hök över lediga bord eller paxa platser med jackor – istället möter hovmästaren lugnt och vänligt upp i dörren och ordnar bord medan man köar för att beställa. De legendariska kanelbullarna är garanterat Stockholms största.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6117700


Öppettider

Stängt
månfre
07:00 – 20:00
lörsön
08:00 – 19:00


Östermalm

Eriksbergsgatan 6, 114 30, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.cafesaturnus.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Café Saturnus (lunch)

Eriksbergsgatan 6

Till toppen