Vin istället för vikingahjälmar

Ett ställe mitt på stråket i Gamla stan som inte är en själlös turistfälla? Javisst. Kom in och låt dig väl smaka från Corvina Enotecas vinkällare och delidisk.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Perfekt att slinka in på ett glas med tilltugg och titta på folk.
Pris: 185 kr (medel).
Typiska maträtter: Risotto ai funghi. Färsk pasta med gödkalv, blandad svamp, tryffel, babyspenat, grädde och cognac. Olika antipasti.
Kök: Italien
Vin och dryck: Framför allt italienska viner, men inte bara. Väldigt många sorter på glas.
Antal sittplatser: 20
En sak till: Anordnar också vinprovningar för grupper.
Tags: Bar Vin

På Kornhamnstorg ligger Corvina Enoteca, en ambitiös och välsorterad vinbar med tillhörande delikatessbutik laddad med charkuterier och ostar. I kopparlampornas sken mellan de varmgrå tegelväggarna kan den hungrige smaka på tilltugg, antipasti och italienska huvudrätter. Naturligtvis kan man också botanisera bland viner i långa hyllor och rader och banor. Om någonting retar smaklökarna så mycket att man vill ha med sig en bit hem finns det mesta att köpa i delin. Vin för hemmadrickande får man dock vackert lämna Gamla stan för att få tag i.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6605997


Öppettider

Stängt
tistor
16:00 – 22:00
fre
16:00 – 00:00
lör
14:00 – 00:00


Gamla Stan

Kornhamnstorg 47, 11127, StockholmCorvina Enoteca

Kornhamnstorg 47

Till toppen