Ta pizzan vid hornen

Det finns många klyschor om Italien; de flesta handlar om mat eller fotboll. Trattorian Enzo's på tredje våningen i Hornhuset rymmer både rafflande ligamatcher och bubblande pizzor.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Enzo's? Ät pizza och pasta, drick vin och ropa ”Goool!” tillsammans.
Pris: 145 kr (ekonomi).
Typiska maträtter: Pizza med mozzarella, taleggio, pecorino och tryffelsalami. Pizza med mozzarella, bläckfisk, blåmusslor, chili och rostad vitlök, pasta med pesto.
Bra att veta: Anpassar öppettiderna efter när matcherna spelas.
Lokal: Mellanstor
Kök: Italien
Vin och dryck: Några husviner, italienska öl och diverse cocktails.
Extra information: Har även filial i komplexet Tolv vid Tele2 Arena.
Antal sittplatser: 60
En sak till: Det finns också en liten takterrass.

”Av alla oviktiga saker är fotboll den viktigaste” lyder ett visdomsord, och här finns förutom tv-skärmar med ligafotboll också lämplig mat och dryck för att fullända upplevelsen. Pizzorna är av den lyxigare sorten med fyllningar som bräserad kyckling, salsiccia och karljohansvamp, och på menyn finns också lasagne samt diverse antipasti som bruschetta, insalata caprese och charktallrik.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-52520266


Öppettider

Stängt
måntis
11:00 – 22:00
onstor
11:00 – 01:00
fre
11:00 – 03:00
lör
12:00 – 03:00
sön
12:00 – 20:00


Södermalm

Långholmsgatan 15B, 11733, Stockholm
Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://enzos.se/hornstull för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Enzo's

Långholmsgatan 15B

Till toppen