Napolitanska pizzor i tornet

Sundbybergsborna klättrar mangrant upp för kullen i Tornparken för att sätta tänderna i finpizzorna som bakas i Delibrukets brinnande ugn.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Delibruket Flatbread? Finpizzor som lockar både hipsters och barnfamiljer från Sundbyberg med omnejd.
Pris: 230 kr (medel). Lunch 99 kr (medel).
Typiska maträtter: Pizza Pepperoni med salsiccia piccante, tomatsås, mozzarella, parmesan, chiliolja och persilja. Pizza Rödbetan med örtolja, päron, chèvre, rödbeta, morot, mozzarella, pinjenötter, persiljecrisp och droppad honung.
Bra att veta: När det är många gäster kan servicen ta lååång tid.
Ekologiskt tänk: Använder framför allt närproducerade och ekologiska råvaror.
Kök: Italien
Vin och dryck: Bra utbud av vin och lokalproducerad öl.
Extra information: Brunchbuffé lördagar och söndagar kl 12-15.
Lunch: Buffé med flatbreads, soppa, sallad m.m. serveras tisdagar till fredagar kl 11-14.
En sak till: Övervåningen kan abonneras som festlokal.

En stor del av tjusningen med Delibruket är läget – restaurangen är inredd i det gamla vattentornet som tronar högt uppe på en kulle med magnifik utsikt över Sundbyberg. Här serveras flatbreads (hipstertermen för pizza) bakade på napolitanskt mjöl med surdegskultur och lång jäsningsprocess för att få till den rätta luftiga krispigheten. De platta bröden toppas med fina pålägg som örtolja, buffelmozzarella, fänkålskorv, fikonreduktion, portabellosvamp och nattbakad gårdskyckling innan de gräddas i vedugn över öppen eld. Varannan tisdag arrangeras "fördelar-kvällar" där ideella föreningar eller verksamheter kan använda restaurangens lokaler för föredrag, insamlingar, utställningar och event.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-51838500


Öppettider

Stängt
måntis
16:30 – 21:00
onstor
16:30 – 22:00
fre
16:30 – 23:00
lör
12:00 – 23:00
sön
12:00 – 21:00


Sundbyberg

Bergsgatan 1, 17232, SundbybergDelibruket Flatbread

Bergsgatan 1

Till toppen