Himmelrike på Hagagatan

Greasy Spoon vet var brunchskåpet ska stå. Här bjuds bacon, ägg och toast i flertalet underbara kreationer och kombinationer.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Lyxig brunch hela dagen lång, alla dagar i veckan. Så här ska livet levas.
Pris: 220 kr (medel). Lunch 140 kr (ekonomi).
Typiska maträtter: Ägg Benedict med bacon eller Ägg Arlington med lax, Muffin och hemmagjord hollandaisesås. Full engelsk frukost med ägg, bacon, korv, bönor, svamp och tomater, blåbärsscotch pannkakor med pistasch mascarpone.
Bra att veta: Kl 10-14 på helgerna är kön låååånnnngggg.....
Lokal: Mellanstor
Kök: Amerika
Vin och dryck: Ett fåtal viner och ölsorter finns. Har även brunchcocktails.
Extra information: Finns även på Tjärhovsgatan 19 och Södermannagatan 53 på Söder.
En sak till: Bryggkaffet serveras "bottomless", alltså med ständig påfyllning.
Tags: Brunch

Frukost är dagens viktigaste mål, brukar det sägas. Men det måste ha varit innan brunch blev en grej. Greasy Spoon har i alla fall fattat vad det är som gäller på en tallrik för den som hoppat över frukost: tunga och mäktiga maträtter som upplevs lätt gudomliga. Här kan du få dina ägg tillagade på tusen olika sätt (åtminstone känns det så), tillsammans med rösti eller black pudding eller bacon eller korv eller fruktsallad eller... Ja, listan bara fortsätter. Det är inte den billigaste brunchen du kommer att äta, men det är en av de absolut godaste.


Kontaktuppgifter

Öppettider

Stängt
månfre
08:00 – 16:00
lörsön
09:00 – 17:00


Vasastan

Hagagatan 4, 11348, StockholmGreasy Spoon

Hagagatan 4

Till toppen