Tänk utanför...

Flippin' Burgers grundare Jon Widegren har öppnat ölhall i Vasastan där allt möjligt kan hända. Här bjuds pizza, sliders och hemmagjorda snacks med tillbehör – allt som innefattas i begreppet "street food".

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Över 20 sorters öl, sliders och skönt häng.
Pris: 165 kr (ekonomi).
Typiska maträtter: Lådan-slider. Beanie-slider. Baconish-slider. Jalapeno cheese balls.
Bra att veta: Andra aktörer bjuds då och då in för gästspel, bl.a. har Jonas Cramby och Sayan Isaksson varit inne.
Lokal: Stor, gott om plats
Vad tycker andra? Betyg 4 av 6 i SvD sep 2017. Betyg 4 av 5 i DN maj 2017.
Vin och dryck: Öl från mikrobryggerier, vin, gin.
Extra information: Samma närproducerade kött som Flippin' Burgers använder.
Antal sittplatser: 150

Jon Widegren hade inga planer på att starta ett krogimperium. Men så – hux flux – ser det ut att bli så ändå. Framgångssagan Flippin' Burgers får i år sällskap av två nya restauranger, korvhaket Dogfood och ölhallen Lådan. Den senare serverar samma typ av sliders som Widegrens food truck, och självklart ligger fokus på burgare även om här finns moderna varianter av annan klassisk snabbmat som pizza och texmex-tacos. Chilimajonnäs, chimichurri, kryddiga ostbollar och andra tillbehör frestar smaklökarna rejält. Toppa med någon av de fyra varianterna av sötpotatisfrites vid sidan av och du går garanterat hem mätt och belåten.


Kontaktuppgifter

Öppettider

Stängt
onstor
17:00 – 22:00
frelör
12:00 – 24:00


Vasastan

Luntmakargatan 63, 11358, StockholmTips: Kolla gärna restaurangens hemsida https://www.ladansthlm.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Lådan

Luntmakargatan 63

Till toppen