Med många kulörta lyktor

Om du ska säga en thairestaurang i Stockholm, vilken är den första du kommer på? Den med djungel inomhus kanske?

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Koh Phangan? Tropisk upplevelse för den som saknar Thailandssemestern eller vill bjuda kusinen från landet på något annorlunda.
Pris: 200 kr (medel).
Typiska maträtter: Gai Met Mamoang med kyckling, rostade cashewnötter, sockerärtor, chili och vitlök. Nua Yang-grillspett på biff med lök, paprika, vitlök, champinjoner och dipsåser.
Bra att veta: Har filialer på Nybrogatan 8 och i Uppsala.
Kök: Asien
Vin och dryck: Asiatisk, europeisk och amerikansk öl. Kort och koncis vinlista.
Extra information: Inte alla bord är bokningsbara, så det funkar oftast bra att droppa in.
Tags: Atmosfär

Koh Phangan öppnade på Skånegatan redan 1994, när Popsicle låg på listorna och svenskarnas passion för Thailand ännu inte riktigt hade exploderat. Tjugo år senare är stället fortfarande stans mest kända thaikrog, även om det beror mer på den eskapistiska dekoren än på själva maten. Det är en upplevelse att lämna det vinterhalkiga Södermalm och kliva in i den dunkla och ångande bambudjungeln, komplett med färggranna lampor och åskvädersljudeffekter – men det som serveras på tallrikarna är sällan lika spännande som inredningen. Här är det habilt thaikäk till plånboksvänliga priser som gäller.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6425040


Öppettider

Stängt
måntor
16:00 – 23:00
fre
16:00 – 01:00
lör
12:00 – 01:00
sön
12:00 – 23:00


Södermalm

Skånegatan 57, 11637, StockholmKoh Phangan

Skånegatan 57

Till toppen