Råa skålar

Mahalo hette tidigare kort och gott Hälsocaféet, och drivs av ett gäng tatuerade tjejer med coola frisyrer. Här är den veganska maten lika färgglad som inredningen.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Framtiden är köttfri, ekologisk och inte upphettad över 42 grader.
Pris: 125 kr (ekonomi).
Vad finns på menyn: Glasnudelsallad med jordnötssås, morot, rödkål, avokado, marinerad broccoli och salladslök. Sojaburgare i bröd med chilimajonnäs, fejkon, tomat, picklad rödlök, avokado, sambal och sallad.
Lokal: Liten, trångt och mysigt
Ekologiskt tänk: Använder framför allt ekologiska råvaror från små producenter. Dessutom är ju vegetarisk mat bättre för klimatet.
Vin och dryck: Juicer, havremilkshakes, smoothies m.m.
Extra information: Husdjur är också välkomna.
Lunch Samma meny hela dagen.
En sak till: Det är väldigt trångt mellan borden. Finns även en resturang på Odengatan 26
Tags: Trångt

Namnet Mahalo kommer från Hawaii och betyder bland annat "tack". Och de många gästerna på restaurangen i hörnet Hornsgatan/Rosenlundsgatan har alla anledning att tacka för den fräscha och moderna maten som serveras. Allt är veganskt, mycket är ekologiskt, en hel del är raw. Till frukost och fika finns färgsprakande bowls, och när magen kurrar runt lunch passar det bra att sätta tänderna i en saftig burgartallrik eller mustig kikärtscurry.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-42056544


Öppettider

Öppet
månfre
09:00 – 19:00
lörsön
10:00 – 18:00


Södermalm

Hornsgatan 61, 11849, Stockholm


Mahalo

Hornsgatan 61

Till toppen