Längtan till kålen

Swedish House Mafia-medlemmen Sebastian Ingrosso, sedan tidigare delägare i italienska restaurangen Un Poco driver tillsammans med Serhan Stojanov en hälsosam och magvänlig krog på Roslagsgatan.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Du vill äta lite nyttigare mat och tycker Sebastian Ingrosso är en trevlig prick.
Pris: 145 kr (ekonomi). Lunch 145 kr (medel).
Typiska maträtter: Nötfrikadeller i tomatås. Lax-torsk-frikadell. Rödbetsfrikadell i cashewsås med grönkål och svartris. Kyckling, räkor, tempeh och sallad.
Lokal: Mellanstor
Vad tycker andra? Betyg 3 av 5 i DN mars -20.
Extra information: Öppettiderna kan komma att ändras.

Hur många hippa restauranger kan det egentligen öppna på Roslagsgatan? Här är i alla fall ytterligare en. Sebastian Ingrosso och hans coola kompisar saknade ett ställe dit de kunde gå och äta nyttig snabbmat efter gymmet, som i Los Angeles, så de gjorde slag i saken och öppnade eget. Eftersom en av grabbarna dessutom har IBS (irritable bowel syndrome) och är känslig för vissa födoämnen är deras hälsocafé förmodligen Sveriges första krog som stoltserar med att vara uttalat IBS-vänlig. Som namnet antyder serveras grönkål, men också olika frikadeller, sallader och nyttiga fikaalternativ.


Kontaktuppgifter

Telefon

070-9786598


Öppettider

Öppet
måntor
11:00 – 19:30
fresön
11:00 – 16:00


Vasastan

Roslagsgatan 2, 11355, StockholmKale & Crave

Roslagsgatan 2

Till toppen