Smått och gott från gryning till solnedgång

Inbjudande kvarterskrogsatmosfär, öppet från arla morgonstund till sena kvällen och varmrättspriser runt tvåhundringen. Ibland kan det ju vara riktigt folkligt även i Östermalms tjusigare kvarter.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Nybrogatan 38? Frukost, lunch, middag och nattmat med uppknäppt stämning till humana priser.
Pris: 250 kr (medel). Lunch 155 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Löjromstoast med klassiska tillbehör. Pasta carbonara med krispigt sidfläsk, gröna ärtor och parmesan. Grillad lammbog med lammbacon, betor, picklad lök och grillad paprika.
Lokal: Mellanstor
Ekologiskt tänk: Inget uttalat.
Vin och dryck: Omfattande vin- och öllista. Har sitt eget rosé.
Extra information: Väldigt prisvärt! Svårt att boka bord. Drop-in funkar om man kan vänta lite.
Antal sittplatser: 50
Ljudnivå: Medelljudnivå: 75 db. Restaurangen var fullbokad med gäster. Övrigt: Behagligt att prata. Ljudnivå från 72 db till 79 db.

På Nybrogatan 38 finns mat för hela dagen. Börja morgonen med en enkel kaffe och croissant eller hela paketet med grekisk yoghurt, varma scones och krämig omelett med bacon och cheddar. Till lunch och middag går det utmärkt att äta sig mätt på det stora urvalet av pigga smårätter som kalvbräss, vitlöksfräst kungskrabba och minismörgåstårta, och den som ändå väljer att gå loss på en huvudrätt behöver inte ruinera sig – menyns dyraste post kostar 249 kr. Om hungern återkommer efter några timmar kan man avsluta sin kväll med att nattsudda över en charkuteritallrik, toast Skagen eller kalvtartar även efter att klockan slagit nollnoll.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6623322


Öppettider

Stängt
måntis
07:30 – 23:00
onsfre
07:30 – 00:00
lör
11:00 – 00:00
sön
11:00 – 23:00


Östermalm

Nybrogatan 38, 11440, StockholmRestauranggrupp

Bockholmengruppen


Nybrogatan 38

Nybrogatan 38

Till toppen