Populärt, pratigt, pyntat

Peppar är en Vasastansklassiker som inte känns särskilt mycket Vasastan alls. Helgalen ”more is more”-inredning, rustik mat med amerikansk sydstatstouche och alltid fullt av folk.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Restaurang Peppar? Sällan har den gamla klyschan ”folkligt, festligt, fullsatt” varit mer passande att dra till med.
Pris: 220 kr (medel).
Typiska maträtter: Jambalaya. Hamburgare. Kycklingfajitas. Texas Hot Chili-gryta.
Bra att veta: Med största sannolikhet är alla bord upptagna oavsett veckodag och tid, men det går alltid bra att vänta i baren.
Kök: Amerika
Vin och dryck: 30+ olika ölsorter, framför allt amerikanska. Populära Frozen Margaritas.
Extra information: Personalen är inte alltid lätta att förstå sig på. Ovana gäster som inte genast "fattar grejen" kan få drygt bemötande.
Antal sittplatser: 60

Ljust och fräscht? Skulle inte tro det va. Däremot rockigt, festligt, vänligt, bullrigt, trångt, kitschigt, opretentiöst – och pyntat till tänderna vid jul, halloween och andra högtider. Peppar har sett likadant ut sedan 90-talets början och lockar ständigt nya glada skaror som gillar öl, musik, avslappnad stämning och amerikansk comfort food med brännande cajunkryddning och mättande fetthalt. Kom in i värmen du också.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-342052


Öppettider

Stängt
mån
17:00 – 23:00
tislör
17:00 – 01:00

Vasastan

Torsgatan 34, 11632, StockholmRestaurang Peppar

Torsgatan 34

Till toppen