Professorer i matkonst (stängt!)

Verksamheten är nu tyvärr stängd. Gamla stans matkejsare Daniel Crespi vilar inte på lagrarna – hans restauranger utvecklas och förändras ständigt. Pubologi har möblerat om och kallar sig numera "neo-bistro".

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsidan eller facebooksida.
Varför går jag hit? Nyskapande finbistro för foodies.
Pris: 350 kr (prisvärt).
Typiska maträtter: Råskuren marulk med sotade och mjölksyrade baljväxter, smör & fläderemulsion och grillad ärtjuice. Grillad lammytterfilé med glödbakad svartrot, krämig svart vitlök, bergamottlökar och lamm-jus.
Bra att veta: Serverar endast fasta menypaket om fem rätter.
Lokal: Liten, trångt och mysigt
Ekologiskt tänk: Menyerna är säsongsbetonade.
Vad tycker andra? Betyg 8 av 10 (mat) Di Weekend maj -18.
Vin och dryck: En av Sveriges största vinkällare. Eget öl som bryggs i samarbete med PangPang Brewery.
Extra information: I samma kvarter ligger också Djuret, Leijontornet, The Burgundy, Tweed, Svinet och Flickan.
Antal sittplatser: 24

Är det en matsal? Är det en bar? Är det en pub? Nej, det är Pubologi, en av de första krogarna i Sverige som kallade sig gastropub och som under sin levnad hunnit tweaka konceptet ett antal gånger. Nuförtiden är man tillbaka i grundidén om "fine dining för folket" med snygga avsmakningsmenyer till rimliga priser. Grundsmakerna är nordiska och ambitionsnivån mycket hög.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-50640086


Öppettider

Stängt
månlör
17:00 – 22:00


Gamla Stan

Stora Nygatan 20, 111 28, StockholmTips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.pubologi.se/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Pubologi

Stora Nygatan 20

Till toppen