Ta Ferdinand vid hornen

Gedigen tapaskrog med tortillas, pimientos padrons, calamares, charkuterier och fajitas av god kvalitet. Två likadana restauranger på Söder, en vid Hornstull och en vid Mariatorget.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Ramblas? Fredagstapas och skön stämning för alla.
Pris: 190 kr (medel).
Typiska maträtter: Smörslungade rödbetor i sherryvin med chèvre, honung och pumpafrön. Lammfärsspett med yoghurt och granatäpplesås. Fräst scampi i olivolja, spansk peppar och vitlök.
Kök: Spanien
Vin och dryck: Sangria, cava, ett tjugotal viner och lika många ölsorter.
Extra information: Det finns några fullstora rätter på menyn också för den som inte är sugen på tapas.
Ljudnivå: Medelvärde: 66 db. Restaurangen var fullbokad med gäster. Ljudnivå från 65 db till 68 db.

La Rambla är den 1200 meter långa boulevarden som fungerar som Barcelonas pulsåder med allt vad restauranger, blomsterförsäljare, mimare, festprissar, lekande barn och aningslösa turister heter. De två tapasrestaurangerna på Södermalm som lånat namnet kör på klassisk spanskexotisk atmosfär med rustika träbord, tavlor som föreställer flamencodansöser, stora kannor sangria och mättande tapas som passar för en uppsluppen kväll med tjejgänget eller jobbarkompisarna. Prisvärt och trevligt utan att vara särskilt sensationellt.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6692536


Öppettider

Stängt
månsön
15:00 – 22:30


Södermalm

Långholmsgatan 3, 117 33, StockholmRamblas

Långholmsgatan 3

Till toppen