Från morgonte till efterfest hos Bruno

Espresso, ugnsbakad lax eller friterad softshell-krabba? Jobbmöte, shoppingpaus eller partykväll? Ljunggren är ovanligt allround.

Bra att veta! Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Bra sushi, bra drinkar, bra klubbatmosfär. Eller bara snabbfika på väg mellan H&M och American Apparel.
Pris: 250 kr (medel). Lunch 135 kr (medel).
Typiska maträtter: Ångade bröd fyllda med glaserad grissida, koreansk spenatsallad, picklad rödlök och sriracha. Grillad entrecôte på wokad ostronskivling med chili, salladslök och spetskål.
Lokal: Stor, gott om plats
Vad tycker andra? Betyg 4 av 6 i SvD aug -17.
Vin och dryck: En del viner på glas, dessutom sake och rejält barutbud med öl och drinkar.
Extra information: Här finns wifi och eluttag för det mobila kontoret.
Antal sittplatser: 80
En sak till: Takterrassen är fullsmockad och festlig på sommaren.

I somliga varmare länder tillbringar folk hela dagarna inne i de gigantiska luftkonditionerade shoppinggalleriorna. Här hänger man, handlar, äter, umgås, sitter med datorn och jobbar – till och med löptränar. Riktigt på den nivån är inte Brunogallerian på Götgatan, men dess multitaskande café/krog/bar/klubb Ljunggren gör sitt bästa för att hålla Söderflanörerna nöjda dagen lång. Det börjar med frukost och fortsätter med lunch, middag, drinkar och till sist fullskalig klubb med DJ och populär terrass. Maten är crossoverasiatisk med sushi och smårätter som passar att dela. Mest spännande är Råbaren, som fokuserar på gastronomisk rawfood och sashimi på nordiska fiskar.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6407565


Öppettider

Stängt
måntis
17:00 – 24:00
lunch
11:00 – 14:00
onsfre
17:00 – 01:00
lunch
11:00 – 14:00
lör
17:00 – 01:00
lunch
11:30 – 16:30
sön
17:00 – 24:00


Södermalm

Götgatan 36, 11826, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.restaurangljunggren.se/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Restaurang Ljunggren

Götgatan 36

Till toppen