Mumsig mat i tonårskockars regi

Stans prisvärdaste trerätterslunch hittar du på Stockholms Internationella Restaurangskola. Här marinerar du dig i lyx (nåja) för en dryg hundralapp.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Att få äta mat från stjärnkockar i vardande är en ynnest i sig.
Pris: 350 kr (prisvärt). Lunch 110 kr (fynd).
Typiska maträtter: Kycklingleverterrin på brioche med syrade grönsaker och chutney. Bouillabaisse med krutonger och aioli. Ankconfit och ankbröst med gröna bönor, mandelpotatispuré, ugnsbakad lök och picklad pumpa.
Bra att veta: På torsdagar serveras även middag.
Vin och dryck: Restaurangen har fullständiga rättigheter.
Extra information: Sommarstängt av naturliga skäl.
En sak till: Undvik att äta här under terminsstarten då det mesta kan vara lite hit-and-miss.

Hur bra kan mat som tillagats av gymnasieelever egentligen vara? Oförskämt bra, är svaret. I alla fall om du bokat bord på Restaurangskolan, där eleverna serverar trerätterslunch till allmänheten måndag-torsdag. Kvalitén på maten kan givetvis variera en aning beroende på vilken årskull som står i köket, men överlag är det mesta vällagat och gott.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-4292440


Öppettider

Öppet
månons
lunch
11:30 – 13:00
tor
17:30 – 19:00
lunch
11:30 – 13:00
fre
lunch
11:30 – 13:00


Kungsholmen

Alströmergatan 39, 11247, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://restaurangskolan.se/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Restaurangskolan

Alströmergatan 39

Till toppen