Stängt för lunch och middag. Lunchbuffé för finsmakare

Fräscha lunchbufféer är på uppgående i Stockholms krogliv – och flanörer kring Hötorget har ett utmärkt alternativ att tillgå i Scandic No. 53.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Trött och vrålhungrig mitt i stan? Scandic No. 53 har din rygg.
Pris: 200 kr (medel). Lunch 125 kr (prisvärt).
Typiska maträtter: Grillad biff med rostade jordärtskockor, friterade majskolvar, klyftpotatis och guacamole. Musslor med vin, vitlök, grädde och linguinepasta.
Bra att veta: Restaurangen är kontantfri.
Vin och dryck: Ett dussintal vita och röda viner.
Lunch Buffé för 125 kr.
En sak till: Serverar även frukost.

Vilken lunchrätt är godast, lingonglaserad fläsksida eller lax med smutt slagen hollandaisesås? På Scandic No. 53 behöver du inte välja – här erbjuds alltid en kött-, en fisk- och en vegorätt på den storslagna lunchbuffén. Det grymma läget, mitt i city, gör det här till en självklar destination i lunchvimlet för den riktigt hungrige. Kvällstid kan middagsgästen välja mellan tapasmunsbitar och klassiska varmrätter som paella och hamburgare.


Kontaktuppgifter

Telefon

0851736500


Öppettider

Öppet
månfre
17:00 – 22:00
lunch
11:30 – 14:00
lör
14:00 – 22:00


City

Kungsgatan 53, 111 22, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida https://www.scandichotels.se/hotell/sverige/stockholm/scandic-no-53/restaurang-bar/restaurang-bar för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Scandic No. 53

Kungsgatan 53

Till toppen