Under ytan

Precis vad Stockholms krogvärld saknat utan att veta om det – ett stekhus inriktat på fisk och skaldjur. Nyöppnade Stim lägger havet på grillen och serverar med fräscha tillbehör.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Stim? Modern havsbistro med kolgrillad fisk och avslappnad atmosfär.
Pris: 350 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Kolgrillad havsabborre med hummervinägrett, tomat och dragon. Halv hummer grillad på spett med brioche, rödkålssallad, chilimajonnäs, pickles och friterad lök. Ceviche på hälleflundra med avokado, ingefära, vårlök och färsk koriander.
Lokal: Mellanstor
Ekologiskt tänk: Fisk är bättre för klimatet än kött.
Vad tycker andra? Betyg 4 av 6 i SVD juni -18. Betyg 3 av 5 i DN februari -18.
Vin och dryck: Bra vinutbud, framförallt vitt förstås.
Antal viner på glas: 11
Extra information: De 25 platserna i baren kan inte bokas.
Antal sittplatser: 60
Inredningsdesign: Lejonhjärta.
En sak till: Testa fyrarättersmenyn "Köket väljer " för 465 kr.
Tags: Atmosfär Bar

Anrika Café Oscar – favorithänget för Östermalms kulturgubbar – har lagt ner och dess patinerade lokaler målats i marina färger. Här låter numera krögarna Pelle Johansson och Folke Hellegren dagsfärsk gös, röding och krabba möta elden på gallret innan de kombineras med rena och enkla tillbehör som japansk kålsallad och bakade jordärtskockor. Stims öppna atmosfär och rymliga bardel gör att krogen passar lika bra för den som är sugen på ett par ostron och en stout som den som vill svulla loss på en schangdobel sjötunga med tillhörande flaska Bollinger.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-40800555


Öppettider

Stängt
tislör
17:00 – 22:00


Östermalm

Narvavägen 32, 115 22, StockholmStim

Narvavägen 32

Till toppen