Ädla drycker vid E4

Hotell, vineri, vinotek, takbar, deli och restaurang i Solna med totalt fokus på vin. Ta med din Toscanadrömmande pojkvän på weekend med trerätters, vinprovning och skön säng.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Winery Kitchen? Fina flaskor i hipp internationell hotellmiljö.
Pris: 280 kr (medel). Lunch 140 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Algrimmad fjällröding med bovete, svartkål och dill. Blandsvamp med ramslök, nässlor och friterat lantägg. Nötkött med toppmurkla, persiljerotscrème och primörer.
Bra att veta: I vinoteket kan du ladda pengar på ett kort och sen förse dig med stora eller små smakmängder från automaterna.
Ekologiskt tänk: Använder i huvudsak närodlade råvaror.
Vin och dryck: Hundratals viner från hela världen i olika prisklasser. Olika vinpaket som passar till maten. Kunniga sommelierer.
Extra information: I bakfickan Terreno Deli serveras flatbreadpizzor. Missa inte heller takterrassen med pool och bar.
Frukost: Hotellfrukost kostar 175 kr för externa gäster.
Lunch: Husmanskost, köttbullar, hamburgare.
En sak till: Öppna vinprovningar i Vinoteket varje torsdag, fredag och lördag.
Tags: Atmosfär Vin

"Sveriges första urban winery hotel" ligger oglamouröst precis vid den smogiga motorledskorsningen Järva Krog, men husets toppmodernt industriromantiska design med brunt tegel, glasväggar och cementgolv är desto läckrare. Här är det vin som gäller – att dricka, att provsmaka, att diskutera, att kombinera med mat och till och med att tillverka. Med hjälp av specialimporterade italienska druvor (och en specialimporterad italiensk vinmakare) är tanken att åtta tusen flaskor eget vin ska produceras årligen. Matmenyn är nordisk-fransk, säsongsanpassad och tänkt att bytas ofta.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-146000


Öppettider

Stängt
månfre
17:00 – 22:00
lör
17:00 – 22:00
sön
07:30 – 11:00


Solna

Rosenborgsgatan 20, 16974, SolnaWinery Kitchen

Rosenborgsgatan 20

Till toppen