Lou Lou – Toujours Paris
Lou Lou är inspirerat av de ikoniska parisiska brasserierna – där vita linneservetter möter doften av vitlökssmör, där ett glas vin aldrig är långt borta och där samtal får ta plats. Tänk: Stureplan och Paris. Allt-i-ett.
Varför ska jag välja Brasserie Lou Lou? Du får svindel av både utsikten och notan på Gondolen. Ce sera Lou Lou.
Pris:
Lunch 175 kr ($$)
Middag 400-500 kr ($$$)
Typiska maträtter: Pâte en croûte - päronchutney, dijon & cornichones, soufflé au fromage - camembertsås, rökt grissida & purjolök, torsk - beurre blanc, forellrom, gräslök, dillolja & kokt potatis, steak frites - grillad ryggbiff, borderlaisesås, pommes frites, bearnaisesås & tomatsallad.
Bra att veta: Som på många brasseriet är ljudnivån relativ hög.
Lokal:
Mellanstor
Vad tycker andra? Betyg 3 av 5 i DN sep 25. Betyg 4 av 6 i SVD juli 25.
Kök:
Frankrike
Extra information: Anders Timell har har blivit avtackad från bl.a Riche, Teatergrillen, Noema. Nu är Lou Lou s "the place to be"
Atmosfär: Afterwork Delux.
Kontaktuppgifter
Öppettider
Öppet
mån–tis
11:30 – 23:00
ons–tor
11:30 – 00:00
fre
11:30 – 01:00
lör
12:00 – 01:00