Fisk vid Söders strand

Strax under Liljeholmsbron lyser den asiatiska och ordvitsiga stjärnan Barbro. Här serveras japansk mat med twist i industriell hipstermiljö.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Moderna japanska mellanrätter och välfylld bar.
Pris: 290 kr (medel).
Typiska maträtter: Tonfisktartar med svampemulsion, grönkål och sötpotatischips. Friterade högrevsdumplings med koriander, chili och tryffelmajonnäs. Broccolini med grön curry, bondost och mandlar.
Lokal: Liten, trångt och mysigt
Ekologiskt tänk: Använder inga rödlistade fiskar.
Vin och dryck: Normalstort vinutbud. Asiatisk och europeisk öl. Bra urval av sake.
Extra information: I källaren är inte längre biosalong, utan baren Under Barbro med egen meny. Hela baren kan hyras för fester och event.
Antal sittplatser: 30
Ljudnivå: Medelvärde: 73 db. Restaurangen var fullbokad med gäster. Ljudnivå från 67 db till 76 db

Barbro är litet och avskalat med perfekt Hornstull-hipster-läge. Tankarna går till New York fastän köket andas Asien. Här hittar du klassiker som sashimi, dumplings och spicy tuna, men även nya favoriter som hamachi, sjökorallsallad och donburiägg. Allt på menyn är mellanrätter och rekommendationen är att beställa in 2-3 rätter var och dela kamratligt. Avsmakningsmenyn "Smaka på Barbro" kostar 695 kr/person och är en höjdare för hela sällskapet. I källaren ligger nyrenoverade baren Under Barbro.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-55060266


Öppettider

Stängt
tislör
17:00 – 22:30


Södermalm

Hornstulls strand 13, 11739, Stockholm


Barbro

Hornstulls strand 13

Till toppen