Brød, smør och øl

Eat with Jonna är ett litet och personligt Söderkrypin med blekingska smörrebröd, folköl från mikrobryggerier, hembakta kakor, konstutställning på väggarna och trivsamt kitschig nittonhundratalsretrokänsla i kulörta färger.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsidan eller facebooksida.
Varför går jag hit? Smörrebröd tillagade med mycket kärlek i personlig atmosfär.
Pris: 170 kr (ekonomi). Lunch 95 kr (medel).
Typiska maträtter: Smörrebröd med varmrökt lax, ärtpuré, sallad och pumpafrön. Smörrebröd med hemlagad leverpastej, bakat bacon och inlagd gurka.
Bra att veta: Alla smörrebröd kan fås glutenfria.
Lokal: Liten, trångt och mysigt
Ekologiskt tänk: Ekologiska och närproducerade råvaror.
Vin och dryck: Serverar öl, vin, cava och snaps.
Extra information: På väggarna hänger konst till försäljning av lokala konstnärer. Vid ev. afterwork på fredagar med live-musik öppet till kl 21.
Antal sittplatser: 25
Familjerestaurang: Ja.
Lunch Två valfria smörrebröd 95 kr, eller ett smörrebröd + dagens soppa för samma pris.
Inredningsdesign: Jonna Johansson själv (som har bakgrund som inredare).
En sak till: Ett smörrebröd kostar 55-85 kr. Blir du mätt på två är det väldigt prisvärt, men behöver du tre är det lite mindre plånboksvänligt.

Jonna Johansson från Olofström i Blekinge gör allting själv på Eat With Jonna, och restaurangen har lite samma personlighet som hon: färgglad, humoristisk, mysig och allmänt quirky. Den lilla lokalen på Folkungagatan är full av noga utvalda inredningsdetaljer i knallgrönt, blått, rosa och gult, och på de dekorerade tallrikarna serveras maffiga smörrebröd, tillagade av ekologiska och närproducerade råvaror och namngivna efter diverse släktingar och vänner.


Kontaktuppgifter

Telefon

070-4801146


Öppettider

Stängt
tistor
lunch
11:00 – 14:00
fre
11:30 – 17:00
lunch
11:00 – 14:00
lör
11:30 – 16:00


Södermalm

Folkungagatan 95, 116 30, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.eatwithjonna.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Eat With Jonna (lunch)

Folkungagatan 95

Till toppen