Brød, smør och øl

Eat with Jonna är ett litet och personligt Söderkrypin med blekingska smörrebröd, folköl från mikrobryggerier, hembakta kakor, konstutställning på väggarna och trivsamt kitschig nittonhundratalsretrokänsla i kulörta färger.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Eat With Jonna? Smörrebröd tillagade med mycket kärlek i personlig atmosfär.
Pris: 170 kr (ekonomi). Lunch 95 kr (medel).
Typiska maträtter: Smörrebröd med varmrökt lax, ärtpuré, sallad och pumpafrön. Smörrebröd med hemlagad leverpastej, bakat bacon och inlagd gurka.
Bra att veta: Alla smörrebröd kan fås glutenfria.
Ekologiskt tänk: Ekologiska och närproducerade råvaror.
Vin och dryck: Serverar öl, vin, cava och snaps.
Extra information: På väggarna hänger konst till försäljning av lokala konstnärer. Vid ev. afterwork på fredagar med live-musik öppet till kl 21.
Antal sittplatser: 25
Familjerestaurang: Ja.
Lunch: Två valfria smörrebröd 95 kr, eller ett smörrebröd + dagens soppa för samma pris.
Inredningsdesign: Jonna Johansson själv (som har bakgrund som inredare).
En sak till: Ett smörrebröd kostar 55-85 kr. Blir du mätt på två är det väldigt prisvärt, men behöver du tre är det lite mindre plånboksvänligt.

Jonna Johansson från Olofström i Blekinge gör allting själv på Eat With Jonna, och restaurangen har lite samma personlighet som hon: färgglad, humoristisk, mysig och allmänt quirky. Den lilla lokalen på Folkungagatan är full av noga utvalda inredningsdetaljer i knallgrönt, blått, rosa och gult, och på de dekorerade tallrikarna serveras maffiga smörrebröd, tillagade av ekologiska och närproducerade råvaror och namngivna efter diverse släktingar och vänner.


Kontaktuppgifter

Telefon

070-4801146


Öppettider

Stängt
måntor
11:00 – 22:00
fre
11:00 – 23:00
lör
13:00 – 23:00
sön
13:00 – 22:00


Södermalm

Folkungagatan 95, 116 30, StockholmEat With Jonna

Folkungagatan 95

Till toppen