Med kikärtor i kikarn

Falafeln är vid det här laget ganska trött på att stå vid sidan som kebabens doktor Watson. På Falafelbaren får den äntligen spela huvudrollen – med den äran.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Falafelbaren Kersh & Hedström? Hemlagad kvalitetsfalafel som verkligen lyfter fram kikärtsbollens allra bästa sidor.
Pris: 95 kr (ekonomi).
Typiska maträtter: Falafel med olika tillbehör.
Bra att veta: Allt är vegetariskt, somligt veganskt.
Vin och dryck: Myntalemonad och kaffe från eget rosteri.
Extra information: Finns även på Ringvägen 127.
En sak till: Falafel kan också beställas för catering och levereras per cykel.

Somliga hävdar att Malmö är roligare än Stockholm. Somliga hävdar också att ett avgörande bevis för detta skulle vara att falafeln är bättre där än här. Somliga har givetvis fel, och rekommenderas att omgående besöka Kersh & Hedström vid Mariatorget. Här fräser färsk falafel frimodigt i frityren och serveras med hemgjorda tillbehör i de klassiska presentationerna – i pitabröd, som rulle eller med sallad. Priserna är låga och lunchköerna ringlar långa.


Kontaktuppgifter

Telefon

072-9072637


Öppettider

Stängt
månfre
11:00 – 19:00
lör
11:00 – 16:00


Södermalm

Hornsgatan 39, 11849, StockholmTips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.falafelbaren.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Falafelbaren Kersh & Hedström

Hornsgatan 39

Till toppen