STÄNGT! La Olita har öppnat istället. - Finfin falafel

Trots sitt otympliga namn är FLFL Levantine Kitchen ett vardagselegant och okomplicerat Söderhak där färskfriterad falafel spelar huvudrollen i välsmakande samspel med shakshouka, hummus, myntasallad och baklava.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Färska och fräscha falafel i olika kombinationer.
Pris: 100 kr (ekonomi). Lunch 100 kr (medel).
Typiska maträtter: FLFL Original med falafel, hummus, levantinsk sallad, vitkål, tahini. Tomat- och auberginegryta med hummus och ägg.
Extra information: Bra utbud av veganska rätter.
Lunch Samma meny hela dagen.
En sak till: Ibland är väntetiden i längsta laget. En halvtimme för att få en falafel?

Levanten är det historiska namnet på området öster om Medelhavet som omfattar delar av Turkiet, Syrien, Libanon, Jordanien, Israel och Palestina. Härifrån hämtar FLFL sin inspiration och placerar klassiska vardagsrecept från Mellanöstern mitt i samtidens centrum på Nytorget. Allt på menyn är vegetariskt eller veganskt och tillverkas färskt från grunden varje dag. Det generösa salladsbordet, den snyggt industriråa lokalen och de sympatiska priserna bidrar till upplevelsen.


Kontaktuppgifter

Öppettider

Öppet
månsön
11:00 – 23:00


Södermalm

Skånegatan 87, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.flfl.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

FLFL Levantine Kitchen

Skånegatan 87

Till toppen