Välkommen hem till Täby

Många krogar kämpar hårt för att uppnå den där mysiga hemma-hos-känslan, men paret Bohlin behöver inte fejka – de har sin deltidsrestaurang i huset där de bor.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Som att vara hembjuden till vänner och äta på restaurang samtidigt.
Pris: 600 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Hjortstek med potatis, brysselkål, ost och björnbärssås. Noribakad torskrygg med citronslungad blomkål, riven spenat och mandelsmör.
Bra att veta: Restaurangen kan också abonneras för privata middagar eller företagsevent. Kockparet anordnar även catering.
Vin och dryck: Jodå, utskänkningstillstånd finns och gästerna kan köpa passande drycker till maten.
Extra information: Samma meny serveras till alla gäster. Kvällen börjar alltid med fördrink 18.30, sedan följer förrätt, varmrätt, ostar, efterrätt och kaffe med något sött.
Antal sittplatser: 25
Familjerestaurang: Ja!
En sak till: Kolla hemsidan för datum och meny. Bokning sker på Facebook eller via mejl: liselotte@hemmahosbohlins.se.

Hemmarestauranger spåddes bli en stor trend, men än är de inte riktigt mainstream i Stockholm. Äkta paret Andreas och Liselotte Bohlin gör hursomhelst succé kväll efter kväll hemma i vardagsrummet i villan i Viggbyholm med plats för upp till 25 gäster. Restaurangen är öppen 2-3 kvällar per månad och varje middag har ett eget tema, till exempel "Höstglädje", "Persiskt" eller "Julens smaker men inte julmat". Trevlig samvaro med nya bekantskaper får man på köpet.


Kontaktuppgifter

Telefon

072-3931047


Öppettider

Stängt
fre
18:30 – 23:00


Övriga Stockholm

Bryggvägen 4a, 18363, TäbyHemma hos Bohlins

Bryggvägen 4a

Till toppen