Kom och mingla vid Mariatorget

Mötesplats, hängställe och mingellokal. Rival är noden vid Mariatorget som drar till sig blandat Söderfolk de flesta tider på dygnet. Den trivsamt inredda bistron serverar klassiker till hotellgäster och andra.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Världsvan hotellrestaurang med blandat klientel och kulturell atmosfär.
Pris: 260 kr (medel).
Typiska maträtter: Hällstekt fjällröding med varm primörsallad, sparris, spenat, morötter och färskpotatis. Rivalburgare på högrev med bacon, tomat, gruyère, tryffelmajonnäs och pommes frites.
Bra att veta: Populär brunch på helgerna.
Lokal: Mellanstor
Vad tycker andra? Betyg 3 av 6 i SVD juli -17.
Vin och dryck: Stort vinutbud med 60 sorter på glas.
Extra information: Nu även med en Taverna!
Frukost: I och med att det är ett hotell serveras förstås också frukost. Här ligger fokus på kvalitativa råvaror, t.ex. bröd från Riddarbageriet och Bröd & Salt.
Lunch: Ingen i bistron, däremot på caféet.
En sak till: Cocktailbaren med sin eleganta art déco-inredning är värd ett besök.

Benny Andersson-ägda Hotel Rival öppnade 2002 och är döpt efter anrika biografen Rival som ingår i anläggningen. Här finns tre barer och ett café, alla lika välbesökta, och en bistro med snyggt svängda sammetssoffor och fotoporträtt av kända Söderprofiler. Matmenyn består av beprövade svenskfranska rätter med amerikanska inslag: toast Skagen, grillad fisk, wallenbergare och crème brûlée.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-54578900Södermalm

Mariatorget 3, Box 175 25, StockholmBistro Rival

Mariatorget 3

Till toppen