Lao Lao - kinesiskt på riktigt

Alla som någon gång i sitt liv avnjutit fyra små rätter, vet att det är ett stående och sötsurt inslag på svenska Kinakrogar, som gladeligen serveras överallt - utom just i Kina. För den som söker perspektiv i frågan rekommenderas ett besök till familjeägda Lao Lao, på Hornsgatan. Kinesisk matlagning som den egentligen smakar.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsidan eller facebooksida.
Varför går jag hit? Du har insett att kimchi inte är en kampsport.
Pris: Lunch 100 kr (medel).
Typiska maträtter: Jianbing, kinesiska crepes med rostad peking anka, nötkött, kyckling eller tofu.
Lokal: Liten, trångt och mysigt
En sak till: Glöm inte te på maten!

Här serveras kinesiska mellanrätter från spridda delar av Kina tillsammans med jianbing; kinesiska crepes, en uppfriskande och autentisk kontrast till tungfriterade bananer och sladdriga bambuskott. De matiga rullarna går att få med valfritt protein eller i vegansk tappning. Även mellanrätterna bjuder på goda valmöjligheter, till det moderata lunchpriset om 100 kronor, där man får tre stycken inklusive ris.


Kontaktuppgifter

Telefon

070-4888244


Öppettider

Stängt
månfre
11:00 – 15:00
lör
12:00 – 20:00


Södermalm

Hornsgatan 63, 11849, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida https://www.laolaosthlm.com för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Lao Lao

Hornsgatan 63

Till toppen