Gastronomiskt mischmasch på g

Neon. Nudlar. Sliders. Sake. Globalt. Lokalt. På Misshumasshu blandas det så det står härliga till. Och ett roligt hopkok är det när den dynamiska duon Adam Dahlgren och Albin Wessman gör det igen med en Stockholmsk Japanmix i fashionabla Birger Jarlspassagen.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Misshumasshu? Du dansar aldrig i neon, men äter gärna.
Pris: 360 kr (lite dyrare). Lunch 165 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Thinly sliced blue fin tuna toro, crispy rice cake, wasabi, aged soy sauce. Crispy eggplant taco, sour cream, green chili, miso and shiso. Salmon yuzu ceviche, tomato, trout roe, toasted nori.
Lokal: Mellanstor
Vad tycker andra? Betyg 5 av 6 i SVD maj -19. Betyg 4 av 5 i DN maj -19. Betyg 8 av 10 (mat) i Di Weekend maj -19.
Vin och dryck: Smakrika och okomplicerade drinkar varvas med sake, gott och blandat.
Extra information: Alla rätter går att få som takeaway.
Antal sittplatser: 70
En sak till: Kom som du är. Stanna tills du skäms.

Ja, här piggar till och med den färgstarka hemsidan upp, även för den mer konservative och nedtonade mathämtaren. Spontaniteten och träffsäkerheten genomsyrar menyn med sharefood och huvudrätter, som passar utmärkt både för den som helt oförhappandes råkat passera "the liquir bar" på vägen hem, eller planerat för en långsittning i de k-märkta lokalerna. Stämningen är öppenhjärtig och stundtals livlig, med en restaurangdel, bar och takeaway-avdelning där maten hämtas via en lucka i passagen.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-42512550


Öppettider

Öppet
måntis
11:00 – 23:00
onstor
11:00 – 00:00
fre
11:00 – 01:00
lör
12:00 – 01:00


City

Birger Jarlspassagen, 11146, Stockholm
Misshumasshu

Birger Jarlspassagen

Till toppen