Håller hov vid Hornstull

Du har naturligtvis koll på att det är stor skillnad på kinamat och kinesisk mat. Men vart ska du gå för att få äta det sistnämnda? Gör ett besök hos Ho's.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Ho's? Folkligt och fullsatt med generösa kinesiska smaker.
Pris: 190 kr (medel).
Typiska maträtter: Wokad anka med Tsingtao-öl. Torrfriterade revbensspjäll på kantonesiskt vis i pekingsås. Wokad pak choi med vitlök och ostronsås.
Bra att veta: En thailändsk filial finns lite längre upp på Hornsgatan.
Kök: Asien
Extra information: Dim sum-brunch på helgerna för 200 kr.
Antal sittplatser: 50
Familjerestaurang: Ja.

I låten ”87 87” rimmade Just D om hur de som omyndiga spolingar brukade gå på kinakrog och dricka vin på grund av den obefintliga legkollen. Till Ho's, däremot, kommer dagens Hornstullsslynglar för att äta genuin kinesisk mat. Här finns inga fyra små rätter eller friterade bananer (men faktiskt en och annan droppe sötsur sås), inte heller röda lyktor eller plingplongmusik. Istället bjuds till exempel torrfriterad ”mammas kyckling”, wokad fisk med kinesisk surkål, wontonsoppa och ovanligt många vegetariska tofurätter. Samt enligt envisa rykten en inofficiell meny som är ännu mindre svenskanpassad. Portionerna är stora och passar att dela.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-844420


Öppettider

Öppet
månfre
17:00 – 23:00
lörsön
12:30 – 23:00


Södermalm

Hornsgatan 151, 11734, StockholmHo's

Hornsgatan 151

Till toppen