Riche Fenix – din nya favoritbar på Söder?

Kanske Stockholms mest välkända restaurang Riche har gått och fått en lillasyster på Söder och i sann småsyskonanda är Riche Fenix mer lekfull och avslappnad än sin äldre syster, kanske rent av stökig.
Likt originalet vid Stureplan är nya lokalen fylld med modern konst, väl utvalda viner, grönsaker odlade vid Ulriksdal, lång väntetid samt ett och annat kändispar.
Menyn består av elegantare varianter av fingermat så som korv med bröd toppad med hummersallad eller råbiff serverad på belgisk våffla. Här är det snabbt intag av smårätter som gäller och en öl i baren om du får plats, inga köttbullar i sikte.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Riche Fenix? Du är ute efter den perfekta blandningen mellan Östermalmssnofsiga ostron och Söderskönt barhäng.
Typiska maträtter: Ostron med pepparrot, dill och ättika. Råbiff med belgisk våffla, citronkräm och löjrom. Korv med bröd: Merguez, senapskräm och rostad lök– plusmeny; med hummersallad. Friterad kyckling med hot sauce. Glasspinne: Vit choklad, svartvinbärssorbet och pistagenöt.
Bra att veta: Endast drop-in.
Vad tycker andra? Betyg 3 av 5 i DN okt -22.
En sak till: Kö kan förekomma!

Kontaktuppgifter

Öppettider

Stängt
tistor
16:00 – 01:00
frelör
14:00 – 01:00
sön
14:00 – 21:00


Södermalm

Götgatan 40, 11826, Stockholm


Restauranggrupp

Svenska Brasserier


Riche Fenix

Götgatan 40

Till toppen