Gå över kanalen efter fisk

Hammarby Sjöstad besöks regelbundet av delegationer av arkitekter och stadsbyggare, bland annat från Japan. De gör klokt i att äta på Tezukuri.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Tezukuri Sushi? Sjöstadens bästa sushi serverad på kajen.
Pris: 150 kr (ekonomi). Lunch 99 kr (medel).
Typiska maträtter: Olika sushikombinationer. Grillad kyckling med yakitorisås. Friterade jätteräkor och grönsaker med tempurasås. Degknyten med fyllning av köttfärs/vegetarisk. Stark gryta med kimchi, entrecôte och tofu.
Vin och dryck: Vin, öl och sake.
Lunch: Dagens sushi och dagens varmrätter.

Sushi finns överallt. Men vad skiljer bra sushi från mindre bra? Det är ofta små och subtila detaljer som gör hela skillnaden: Fiskens textur. Att riskudden inte är för kall eller för syrlig. Kompositionen av färg och form i uppläggningarna. Att man vågar utmana med en kaxig och ovanlig ingrediens vid rätt tillfälle. Samt sådana självklara saker som att lokalen är fräsch och inbjudande och personalen vänlig. Tezukuri Sushi prickar in alla rätt och befinner sig i tätklungan i Stockholms sushimästerskap. Förutom den råa fisken finns en del varmrätter, både vanliga och ovanliga.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-50099191


Öppettider

Stängt
månfre
11:00 – 22:00
lörsön
12:00 – 22:00


Övriga Stockholm

Hammarby kaj 38, 120 63, StockholmTezukuri Sushi

Hammarby kaj 38

Till toppen