Alice i Köttlandet

Inredningen på Griffins' Steakhouse är ett lika vidunderligt och sagolikt mischmasch som fabeldjuret vars namn krogen bär. De ypperliga stekarna är värda en egen berättelse.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsidan eller facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Du har ett uppdämt proteinbehov.
Pris: 280 kr (medel). Lunch 140 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Oxfilé med haricots verts och ramslökssmör, Flankstek med chimichurri, Gratinerad hummer med parmesan och chili.
Bra att veta: Det finns bea.
Lokal: Stor, gott om plats
Vad tycker andra? En del tycker att det är lite upp och ner. Ibland väldigt bra, nästa gång lite mindre bra.
Vin och dryck: Förutom bra vinsortiment också flasköl från mikrobryggerier.
Extra information: Eller bara hugg en burgare. Med eller utan hummer.
Antal sittplatser: 100
Inredningsdesign: Stylt Trampoli.
Ljudnivå: Medelljudnivå: 71 db. Restaurangen var nästa fullbokad med gäster. Övrigt: Bra ljudisolering, pratvänligt. Ljudnivå från 68 db till 73 db
En sak till: Brunch på lördagar kl 11-15.30.
Tags: Atmosfär Bar

Från de synnerligen prosaiska omgivningarna runt Klarabergsviadukten leder en smal gång in i en konceptuellt kitschig, lila 1800-tals-steampunk-budoir. Komplett, med långlång bardisk, boktravar, giftskåp och frimurarsymboler. Här kan man också ta del av en uppdiktad historia om det excentriska värdparet Griffin, som möttes på ett obskyrt antikvariat i Paris, på jakt efter skrifter om alkemi och kinesiska brädspel - eller bara frossa i kött, grillat till fulländning.Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.griffinssteakhouse.se/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Griffins' Steakhouse

Klarabergsviadukten 67

Till toppen