Nu dags för brunch!

Alice i Köttlandet

Inredningen på Griffins' Steakhouse är ett lika vidunderligt och sagolikt mischmasch som fabeldjuret vars namn krogen bär. De ypperliga stekarna är värda en egen berättelse.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsidan eller facebooksida.
Varför går jag hit? Du har ett uppdämt proteinbehov.
Pris: 280 kr (medel). Lunch 140 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Oxfilé med haricots verts och ramslökssmör, Flankstek med chimichurri, Gratinerad hummer med parmesan och chili.
Bra att veta: Det finns bea.
Lokal: Stor, gott om plats
Vad tycker andra? En del tycker att det är lite upp och ner. Ibland väldigt bra, nästa gång lite mindre bra.
Vin och dryck: Förutom bra vinsortiment också flasköl från mikrobryggerier.
Extra information: Eller bara hugg en burgare. Med eller utan hummer.
Antal sittplatser: 100
Inredningsdesign: Stylt Trampoli.
Ljudnivå: Medelljudnivå: 71 db. Restaurangen var nästa fullbokad med gäster. Övrigt: Bra ljudisolering, pratvänligt. Ljudnivå från 68 db till 73 db
En sak till: Brunch på lördagar kl 11-15.30.
Tags: Atmosfär Bar

Från de synnerligen prosaiska omgivningarna runt Klarabergsviadukten leder en smal gång in i en konceptuellt kitschig, lila 1800-tals-steampunk-budoir. Komplett, med långlång bardisk, boktravar, giftskåp och frimurarsymboler. Här kan man också ta del av en uppdiktad historia om det excentriska värdparet Griffin, som möttes på ett obskyrt antikvariat i Paris, på jakt efter skrifter om alkemi och kinesiska brädspel - eller bara frossa i kött, grillat till fulländning.Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.griffinssteakhouse.se/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Griffins' Steakhouse

Klarabergsviadukten 67

Till toppen