Salladsskål från Stilla havet

Detta hål i väggen vid Norrmalmstorg serverar den trendiga rätten poke – sallad med ris, rå fisk och grönsaker – som förra året kom till Sverige från Hawaii via Kalifornien.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Hawaii Poké? Har du inte ätit poke ännu är det dags nu.
Pris: 130 kr (ekonomi). Lunch 130 kr (medel).
Typiska maträtter: Maui Classic med ris, sallad, lax, sjögrässallad, mango och wasabiaioli. Big Kahuna med nachos, nori, inlagd majs, avokado och furikake.
Bra att veta: Eftersom råvarorna är färska kan vissa rätter vara slut om du kommer sent.
Extra information: Finns även på Sveavägen 51, Nortullsgatan 9, Brunkebergstorg 12.
Antal sittplatser: 10
En sak till: Hawaii Poké påstår själva att de var först i Skandinavien med poke, men det fanns redan på restaurangen Makai och i Mall of Scandinavia.

Poke eller poke bowl är det hawaiianska, hippa och hälsosamma snabbmatskonceptet som tog världen med storm under 2016. På Hawaii Poké på Mäster Samuelsgatan kan du välja mellan ett antal varianter med småkitschiga namn eller sätta ihop din egen skål med olika sorters ris, protein och sås. Det finns också ett antal tillägg, t.ex. 64-gradigt ägg och kimchi. Minst en rätt på menyn är vegansk – och eftersom det är trendriktig mat är de flesta bowls laktos- och glutenfria.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-4529806


Öppettider

Stängt
månfre
10:00 – 20:00


City

Mäster Samuelsgatan 9, 11144, StockholmHawaii Poké

Mäster Samuelsgatan 9

Till toppen