Uppsluppet och utmärkt

Framgångsfenomenet Lilla Ego är en unik och lekfull kombination av anspråkslöshet och självsäkerhet.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Lilla Ego? Ta med svärföräldrarna och njut av avslappnad stämning och mästerlig mat!
Pris: 480 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Bakad fläsksida med fetaost och betor. Hälleflundra med broccoli och krondill. Råstekt hummer med tomat och tabasco.
Bra att veta: Nästan omöjligt att boka bord. Tips! Borden släpps 30 dagar innan. Var vaken till midnatt. En minut över tolv kan du boka bord till dagens datum + 30 dgr. Galet? Ja! Tänk dock på att du ofta kan få bord i baren, väntetid 15-45 min.
Vad tycker andra? Betyg 5 av 6 SVD -nov -22. Betyg 9 av 10 (MAT) i Di Weekend maj -19.
Vin och dryck: Genomtänkt och finfint urval av vin, öl och fruktmust. Här finns så klart också naturviner.
Extra information: Förrätt rekommenderas om du vill bli mätt.
Antal sittplatser: 45
En sak till: Tack för bra tesortiment. Inga påsar från Lipton och Twinings här inte.

Eftersom Stockholm är en liten stad med stort mått av trendkänslighet kan våldsamma hajpar uppstå. Om en restaurang samstämt hyllas i alla tidningar och dessutom omtalas för sin vänliga och gemytliga kvarterskrogsstämning – ja, då kan man räkna med fullbokat. Precis detta lyckades Daniel Räms och Tom Sjöstedt med när de öppnade Lilla Ego, men hittills har de inte tappat andan av anstormningen. Maten håller alltjämt toppklass, dagens meny är fortfarande slarvcharmigt textad med tuschpenna på stora vita pappersark, och ägarna knatar lika glatt som alltid runt i matsalen och konverserar med gästerna bland de udda trästolarna och vaxdukarna.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-274455


Öppettider

Stängt
tislör
17:00 – 23:00


Vasastan

Västmannagatan 69, 11326, StockholmLilla Ego

Västmannagatan 69

Till toppen