Okomplicerad måltid
                                
                                
                                Vi vill bjuda in till en god, okomplicerad måltid med ursprung i svenska råvaror och traditioner säger Fredrik Eriksson krögare på Restaurang Nationalmuseum. Här serveras både Kalvfärsjärpar med vitpeppargräddsås och Laxwallenbergare med dillrostade morötter. Mer info kommmer.
                                
                                
                            
                            
                             
                                
                            
                                         Öppettider, meny och priser kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida eller Instagram för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss. 
                                        
                                    
                                
                                        
                                        Varför går jag hit? Du vill äta god mat i anrik miljö och är orädd för lite kö. 
                                        
                                        
                                        
                                    
                                
                                        Pris: 
                                        
                                        
                                        Lunch 145-150 kr (prisvärt)
                                        
                                        
                                        Middag 230-330 kr ($$)
                                        
                                        
                                        
                                    
                                        
                                
                                        
                                        Vad finns på menyn: Skaldjurssoppa med marinerade rotfrukter & dillcrème. Smörstekt rödtungafilé med picklade grönsaker  samt currysmörsås. Confiterat Svenskt anklår med pumpapuré, rotsellerirösti och calvadossky. 
                                        
                                        
                                    
                                
                                        Bra att veta: Kön på lördagar och söndagar är minst sagt ansenlig. 
                                        
                                    
                                
                                        Vad tycker Google?  Betyg 4.3 av 5.
                                        
                                    
                                
                                        Kök:
                                        
                                        
                                            Crossover
                                        
                                        
                                        
                                    
                                
                                        Inredningsdesign: Även restaurangen tar konsthantverk och design på allvar. Allt under ledning av formgivaren Matti Klenell.
                                        
                                    
                                
                                        Tags:
                                        Lunch Snabbt & Gott 
                                        
                                    
                                Kontaktuppgifter
Telefon
08-48001810
Öppettider
                                
                                 Stängt
                                
                                
                                
                                
                                tis–ons
11:00 – 17:00
tor
11:00 – 20:00
fre–sön
11:00 – 17:00