Okomplicerad måltid

Vi vill bjuda in till en god, okomplicerad måltid med ursprung i svenska råvaror och traditioner säger Fredrik Eriksson krögare på Restaurang Nationalmuseum. Här serveras både Kalvfärsjärpar med vitpeppargräddsås och Laxwallenbergare med dillrostade morötter. Mer info kommmer.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Du vill äta god mat i anrik miljö och är orädd för lite kö.
Pris: 230 kr (medel). Lunch 150 kr (lite dyrare).
Vad finns på menyn: Skaldjurssoppa med marinerade rotfrukter & dillcrème. Smörstekt rödtungafilé med picklade grönsaker samt currysmörsås. Confiterat Svenskt anklår med pumpapuré, rotsellerirösti och calvadossky.
Bra att veta: Kön på lördagar och söndagar är minst sagt ansenlig.
Inredningsdesign: Även restaurangen tar konsthantverk och design på allvar. Allt under ledning av formgivaren Matti Klenell.

Kontaktuppgifter

Telefon

08-48001810


Öppettider

Stängt
tissön
11:00 – 14:30


City

Södra Blasieholmshamnen 2, 103 24 , Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida https://www.nationalmuseum.se/besök-museet-1/restaurangen-1/lunch för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Restaurang Nationalmuseum

Södra Blasieholmshamnen 2

Till toppen