Glass i välgjorda lass

Populära Fryst på Kungsholmen har flyttat för att öppna upp en större lokal och lämnat över både lokaler och glass-skopa till Jens och Viktor. Men ingen orsak till oro. Det serveras fortsatt dagsfärsk, egentillverkad och krämig finglass till Stockholmare och genomresande.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsidan eller facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Du har sedan länge lämnat både GB och glassbilen bakom dig.
Pris: 40 kr (medel).
Bra att veta: Veganska alternativ finns.
Tags: Koncept

Tiden då Stockholms glassbarer kunde komma undan med lite karamellströssel i glad pastell och kolasås på tub är förbi. Glassmakeri är numera ett skrå med förfinade smaklökar och oklanderlig respekt för sina råvaror, med stundtals innovativa inslag som resultat. Jens och Viktor håller smakerna fortsatt lena och lyxiga utan att komplicera det. Stockholms bästa glass enligt vissa - vi får se hur långt det räcker, som en tevekock en gång sade.


Kontaktuppgifter

Öppettider

Stängt
onssön
12:00 – 18:00


Kungsholmen

Kungsholms strand 167, 112 48, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://picdeer.net/jensochvictor för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Jens & Victor (glassbar)

Kungsholms strand 167

Till toppen