Världen samlad runt ett långbord

Från en ö till en annan – Marcus Samuelsson flyger mellan Manhattan och Kungsholmen med lastrummet fyllt av smaker från hela världen.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsidan eller facebooksida.
Varför går jag hit? Världsmedborgerligt, grönt och modernt i regi av Marcus Samuelsson.
Pris: 270 kr (medel). Lunch 135 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Torsk med inkokt grillad sparris, bakad och grillad vårlök och ramslöksmajonnäs. Högrevsburgare med cheddarost, bacon, kimchi, sesam och togarashi fries.
Bra att veta: Prova konceptet "urban garden" där du väljer en grönsakstallrik och kombinerar med valfritt protein.
Lokal: Mellanstor
Vin och dryck: Inte så lång men genomtänkt dryckeslista. Vinerna presenteras i kategorierna "Basic", "Some Extra" och "Let's Go Crazy".
Extra information: Kitchen & Table finns på ett tjugotal platser i Sverige och Norge.
Ljudnivå: Medelvärde: 70 db. Restaurangen var fullbokad med gäster. Ljudnivå från 67 db till 72 db
En sak till: Baren Tap Room erbjuder cocktails, brunch, DJ och avsmakningsmeny.

Det är den multikulturella mixen av folk, livsstilar och mat som gör Manhattan så fantastiskt, står det i Kitchen & Tables programförklaring. Samma sak gäller för Stockholm, kanske man kan tillägga. Givetvis passar det också extra bra att placera en kosmopolitisk kultur- och smakblandningsrestaurang just i ett hotell (Clarion Amaranten). Kitchen & Table-kedjan är det senaste tillskottet i kockstjärnan Marcus Samuelssons expanderande imperium, och köket blandar med säker hand det amerikanska med nordiskt och asiatiskt.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6925200


Öppettider

Öppet
månfre
11:00 – 23:00
lör
17:00 – 23:00
sön
17:00 – 22:00


Kungsholmen

Kungsholmsgatan 31, 11227, StockholmTips: Kolla gärna restaurangens hemsida https://kitchenandtable.se/sv/kungsholmen-2/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Kitchen & Table

Kungsholmsgatan 31

Till toppen